Open Architecture

Open Architecture&Lifestyle este un birou de proiectare ce a fost fondat în anul 2006 de Ema Opritoiu și Alex Parvanu, cu sediul principal stabilit în București, România. Experiența noastră îndelungată în proiecte locale și internaționale a scos în evidență specializarea în arhitectură, design interior, planificare urbană și consultanță în aceste domenii.

Arhitectura implică emoții, estetică, imagine, lumină, materiale, detalii și chiar spiritualitate. Provocarea noastră principală este să putem combina toate aceste lucruri, să le integrăm în contextul social și în raport cu mediul înconjurător și să construim în jurul nevoilor tale reale un proiect de succes.

Experiență

Peste 15 ani de proiecte încheiate cu success, ne-au oferit o experiență practică și teoretică bogată. Echipa noastră a proiectat o gamă largă de proiecte, de la scara mică a unei case, la scara mare a unui proiect de urbanism. În ultimii ani, ne-am concentrat și ne-am specializat pe integrarea și gestionarea proiectelor de arhitectură și design interior. Compania noastră oferă si servicii orientate pe partea de integrare a proiectelor de design interior, începând de la planificarea proiectului până la implementarea efectivă la fața locului.

Viziune

Întrucât ceea ce proiectăm astăzi este construit în mod normal peste un an sau cinci ani, suntem obișnuiți să lucrăm cu o perspectivă de viitor în minte. Așadar, dezvoltăm strategii care nu numai că anticipează viitorul, ci și posibilele schimbări din viitor.
În viziunea Open Architecture & Lifestyle, un proiect de succes este unul a cărui funcționalitate este într-un echilibru perfect cu estetica sa, cel a cărui durată de viață va depăși o simplă tendință.

Servicii

Open Architecture este o rețea de servicii complete în arhitectura. Suntem specializați în arhitectură, design interior, dezvoltare urbană, servicii de consultanță și management de proiect.

Expertiză

Avantajul tău dacă vrei să colaborezi cu noi este că avem o echipă de lucru formată doar din oameni serioși și profesioniști care sunt implicați încă de la faza de proiect până la monitorizarea santierului și asigurarea implementării corecte a finisajelor. Echipa noastră de specialiști include: arhitecți, designeri de interior și manageri de proiect.

Colaborare, lucru și învățare

Deoarece ne-am extins simultan rețeaua pentru a include consultanți, parteneri și consilieri, suntem în măsură să lucrăm eficient în orice tip de proiect.